Bekrachtigende ervaringen

wat is uniek aan onze benadering?

Vieren van essentie

de heart beat van jouw team

Verandering is continu. We bewegen, kiezen richting, interactieren en creëren elk moment. Iedereen draagt bij aan dit resultaat, iedereen is deel van het proces. Maar, hoe houden we elkaar geïnspireerd en betrokken? Hoe maken we verbinding in een tijd die snel en complex is? Wat brengt flow in een team, zodat we kunnen genieten van een professionele ‘reis” met elkaar? Om excellentie te bereiken, is het verschil dat het verschil maakt, onze capaciteit om een menselijke connectie te maken! Het is hoe we met elkaar relateren.

Als we waarachtig verbinding, kunnen we grote hoogten bereiken. Als we stralen en gelukkig zijn in ons werk, brengen we ook het beste in de anderen naar boven. Iedereen heeft daar voordeel van en de business bloeit en groeit. Maar het relateren met elkaar vereist persoonlijke kracht, openheid en de moed om te blijven ontdekken. Dit kan niet alleen op een rationele manier gebeuren. Voor een duurzame verandering moeten we ook goed met onze emoties kunnen omgaan. En dat betekent dat we werken met ons meest essentiële instrument; onszelf! Onze benadering is holistisch en ziet de mens in zijn totaal: lichaam, geest en hart. Om te kunnen doen, begrijpen en verbinden.

Heart Beat Evolution journeys zijn gebaseerd op bekrachtigende ervaring die nieuwe perspectieven aanreiken. Belevingen die diep doorvoelt worden, omdat we ons volledig in de ervaring brengen. Momenten die inspiratie en reflectie brengen, zodat we nieuwe wegen vinden voor samenwerken en het bereiken van onze doelen. Iedereen draagt bij aan deze “journey” en maakt de beleving en het team compleet. We verbinden met elkaar in deze reis. We zijn de verandering zelf.

Waarachtig verbinden

wat houdt een journey in?

Afhankelijk van de verandering die je voor ogen hebt, ontwikkelen we gezamenlijk een proces dat past bij de organisatie en gebruik maakt van standaard, bewezen methodieken. Movements of Life, Organisatie Opstellingen, NLP trainingen, Food for Thought lunches  zijn allemaal intensieve ervaringen die metaforen aanreiken waardoor perspectieven openen. Met NLP leren we technieken aan voor communicatie, persoonlijke ontwikkeling en reflectie. Creatieve brainstorms geven ruimte aan nog niet bedachte ideeën en vreugde in het werk.

Ben je klaar om een inspirerende journey met ons te starten?

Ja, breng mij op een idee!